När du vill fokusera på affärerna!

“BTR är en fullservicebyrå inom redovisning, personalhantering, lön, bemanning och rekrytering. Hos oss får du en unik kombination av modern teknik och gedigen erfarenhet.” 

slider60

 

Med BTR som din partner i redovisning har du alltid nationellt och internationellt erfarna proffs och dmodern teknologi till ditt förfogande.  Vi ger dig den väsentliga information du behöver, närhelst du behöver den.

Vi är stolta över att verkligen förstå din verksamhet och dina behov.  Vi erbjuder ett aktivt och personligt förhållningssätt till rådgivning genom att hålla dig uppdaterad med relevant ekonomisk rapportering och tillhörande rättsliga och skattemässiga frågor under hela den årliga cykeln.

Då en hel del av våra kunder är noterade bolag har våra konsulter vana att jobba med IFRS och K4/K3 frågor samt att producera rapporter för publicering.

Genom vårt nordiska nätverk NordicAccounting kan vi även hjälpa dej i Danmark, Finland och Norge. Vår stora vana att jobba med internationella bolag har också med åren gett oss ett stort kontaktnät över hela världen.

 

kvadrat16

 

BTR på GOD VÄG

Vi bestämde oss för att göra något!

Därför har vi startat ett projekt som vi kallar BTR PÅ GOD VÄG – alla vi som jobbar på BTR lägger en timme per kvartal av vår arbetstid på att jobba med något som kan hjälpa andra.

Läs mer om BTR PÅ GOD VÄG >>

 

Hör av dig till oss.

Önskar du en prisuppgift eller vill fråga något om ovan, kontakta oss gärna på info@btrbc.com eller ring oss på 08-505 662 00.