Byråledare/Erfaren Redovisningskonsult

btrbc > Blogg1 > Lediga tjänster > Byråledare/Erfaren Redovisningskonsult

Vill du leda verksamheten hos BTR Care Services? 

BTR Care Services är en del av BTR koncernen.

Care Services är specialiserade för att hjälpa tandläkarmottagningar och vårdkliniker med redovisning och lönehantering. Vi har stora visioner och höga ambitioner att växa och att ligga i framkant vad gäller digitalisering och vi erbjuder moderna redovisningslösningar till våra kunder.

Ansvarsområden och arbetsuppgifter
Du ansvarar för redovisningsverksamheten och den dagliga driften. Till din hjälp har du erfarna redovisningskonsulter och BTR’s löneavdelning för lönehanteringen. Du arbetar självständigt med bokslut, årsredovisningar, inkomstdeklarationer, skattefrågor, kvalitetssäkring och rapportering till våra kunder. Du säkerställer våra processer kring redovisning, implementering, digitalisering och uppskattar att arbeta med årsbokslut och årsredovisningar. Våra kunder är ägarledda företag, varför god kunskap i FÅAB-reglerna är viktigt. Som rådgivande konsult ges du möjlighet till utvecklande dialog med både kunder, kollegor och revisorer. Vi söker dig som är kundorienterad och har förmågan att förstå kundens behov. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och vi ser helst att du drivs av att ta ansvar och fortsätta leda utvecklingen, samtidigt som du är prestigelös och sprider energi. Som byråledare utvecklar du arbetet och du är stöttande och inspirerande för dina medarbetare. Vi ser framför oss att rätt kandidat är strukturerad med ett affärsorienterat förhållningssätt och har förmågan att arbeta med både övergripande frågor och detaljer. 

Kompetenskrav:

  • Kvalificerad redovisning och årsbokslut
  • Minst 5 års byråerfarenhet
  • Relevant utbildning
  • Kvalitetssäkring
  • God svenska i såväl tal som i skrift
  • FÅAB regelverk
  • Goda kunskaper i Excel

Meriterande:

  • Kvalificerade redovisnings-och skattefrågor
  • Erfarenhet från ledande befattning/roll

Vi erbjuder
Vi arbetar i en utvecklande arbetsmiljö med ett öppet arbetsklimat och kontoret är centralt beläget i Stockholm. BTR Academy erbjuder kurser för såväl yrkesmässig som personlig utveckling och du får en individuell utvecklingsplan utifrån dina mål. Vi tror att kompetensutveckling är nyckeln till din och BTR´s framgång. Vi är certifierade som en av Sveriges Bästa Arbetsgivare av Great Place to Work. Vår starka tillväxt, vår lönsamhet och våra konkurrenskraftiga villkor är något som vi är stolta över. Hos oss blir du en del av ett team med starkt engagemang, hög kompetens och en vilja att gemensamt leverera hög service till våra kunder.

Våra värdeord är Professionella-Hållbara-Omtänksamma

Sista ansökningsdag 2020-04-15

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR Director Susanne von Garrelts susanne.vongarrelts@btrbc.com

I mailet som öppnas kan du skriva kort i vilket ärende du skriver och sedan bifoga cv och personligt brev.

Godkänna personuppgifter

Genom att klicka på knappen Sök tjänsten godkänner jag att mina personuppgifter registreras och behandlas  i samband med rekryteringsuppdrag  inom BTR Group AB. Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för HR och rekryterande personal, i enlighet med gällande dataskyddslagstiftning.

Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här.

 

Relaterat

Senior Sales Representative

Senior Sales Representative BTR accounting and payroll services AB grundades 1989 och är i dag

Continue reading

IT-projektledare/systemförvaltare

IT-projektledare/systemförvaltare Vill du också arbeta på en arbetsplats som är certifierad av Great Place to

Continue reading