Erfaren redovisningskonsult sökes

btrbc > Blogg1 > Lediga tjänster > Erfaren redovisningskonsult sökes

Erfaren Redovisningskonsult sökes

BTR Care Services är en del av BTR koncernen.
Care Services är specialiserade för att hjälpa tandläkarmottagningar och vårdkliniker med redovisning och lönehantering. Vi har stora visioner och höga ambitioner att växa och att ligga i framkant vad gäller digitalisering och vi erbjuder moderna redovisningslösningar till våra kunder.

Ansvarsområden och arbetsuppgifter
Du arbetar självständigt med bokslut, årsredovisningar, deklarationer moms- och skattefrågor. Ditt arbete innebär en aktiv roll där du ansvarar för implementation av nya kunder och förväntas ta ansvar för att fortsätta att utveckla våra digitala redovisningsprocesser. Våra kunder är mindre företag inom vårdsektorn, varför goda kunskaper i FÅAB-reglerna är ett krav. Som rådgivande konsult ges du möjlighet till utvecklande dialog med både kunder, kollegor och revisorer. Du arbetar även med kvalitetssäkring, utbildning, rapportering till våra kunder samt har vissa specialistuppgifter. Vi söker dig som är kundorienterad och har förmågan och stort intresse av att förstå kundens behov. Du säkerställer våra processer kring implementering, digitalisering och uppskattar att arbeta med redovisning och årsbokslut. Vi tror att du har minst fem års erfarenhet från byrå och relevant utbildning inom ekonomi. Du har lätt för att arbeta i olika ekonomisystem och har goda kunskaper i Excel.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet och vi ser helst att du drivs av att ta ansvar och sprida energi, samtidigt som du är prestigelös och en lagspelare. Vi ser framför oss att rätt kandidat är strukturerad med ett affärsorienterat förhållningssätt och har förmågan att arbeta med både detaljer och övergripande frågor.
Du är konsultmässig lyhörd, har en stark analytisk förmåga och är kommunikativ.

Viktiga kunskaper:

  • Kvalificerad redovisning och årsbokslut
  • Fortnox eller andra redovisningssystem
  • Kvalitetssäkring
  • God svenska i såväl tal som i skrift
  • FÅAB regelverk

Meriterande:

  • Kvalificerade redovisnings-och skattefrågor

Vi erbjuder
Vi arbetar i en utvecklande arbetsmiljö med ett öppet arbetsklimat och kontoret är centralt beläget i Stockholm. BTR Academy erbjuder kurser för såväl yrkesmässig som personlig utveckling och du får en individuell utvecklingsplan utifrån dina mål. Vi tror att kompetensutveckling är nyckeln till din och BTR´s framgång. Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra vår arbetsplats och är certifierade som en av Sveriges Bästa Arbetsgivare av Great Place to Work. Vår starka tillväxt, vår lönsamhet och våra konkurrenskraftiga villkor är något som vi är stolta över. Hos oss blir du en del av ett team med starkt engagemang, hög kompetens och en vilja att gemensamt leverera hög service till våra kunder.

Våra värdeord är Professionella-Hållbara-Omtänksamma

Välkommen med din ansökan:susanne.vongarrelts@btrbc.com

Sista ansökningsdag 2019-11-30

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR Director Susanne von Garrelts
susanne.vongarrelts@btrbc.com

I mailet som öppnas kan du skriva kort i vilket ärende du skriver och sedan bifoga cv och personligt brev.

Godkänna personuppgifter

Genom att klicka på knappen Sök tjänsten godkänner jag att mina personuppgifter registreras och behandlas  i samband med rekryteringsuppdrag  inom BTR Group AB. Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för HR och rekryterande personal, i enlighet med gällande dataskyddslagstiftning.

Relaterat

Senior Sales Representative

Senior Sales Representative BTR accounting and payroll services AB grundades 1989 och är i dag

Continue reading

Vill du arbeta som interimkonsult?

Vill du arbeta som interimskonsult?BTR Interim Services erbjuder uppdrag inom Redovisning, Lön och HRVi söker

Continue reading