Erfaren redovisningskonsult sökes

btrbc > Blogg1 > Lediga tjänster > Erfaren redovisningskonsult sökes

Erfaren Redovisningskonsult sökes

BTR Care Services är en del av BTR koncernen.
Care Services är specialiserade för att hjälpa tandläkarmottagningar och vårdkliniker med redovisning och lönehantering. Vi har stora visioner och höga ambitioner att växa och att ligga i framkant vad gäller digitalisering och vi erbjuder moderna redovisningslösningar till våra kunder.

Ansvarsområden och arbetsuppgifter 
Du arbetar självständigt med bokslut, årsredovisningar, inkomstdeklarationer samt skattefrågor. Ditt arbete innebär en operativ roll där du tillsammans med ditt team ansvarar för implementation av nya kunder. Du förväntas att ta ansvar för att fortsätta utveckla våra digitala redovisningsprocesser. Våra kunder är mindre företag inom vårdsektorn, varför god kunskap i FÅAB-reglerna är viktigt. Som rådgivande konsult ges du möjlighet till utvecklande dialog med både kunder, kollegor och revisorer. Du arbetar även med kvalitetssäkring och rapportering till våra kunder. Vi söker dig som är kundorienterad och har förmågan att förstå kundens behov. Du säkerställer våra processer kring redovisning, implementering, digitalisering och uppskattar att arbeta med årsbokslut och årsredovisningar. Vi tror att du har minst fem års erfarenhet från byrå och relevant utbildning inom ekonomi. Du har erfarenhet av att arbeta i olika ekonomisystem och har goda kunskaper i Excel. 

Vi lägger stor vikt vid din personlighet och vi ser helst att du drivs av att ta ansvar och fortsätta leda utvecklingen, samtidigt som du är prestigelös och sprider energi. Vi ser framför oss att rätt kandidat är strukturerad med ett affärsorienterat förhållningssätt och har förmågan att arbeta med både övergripande frågor och detaljer. Du är konsultmässig, har en stark analytisk förmåga och är kommunikativ.

Viktiga kunskaper:

  • Kvalificerad redovisning och årsbokslut
  • Fortnox 
  • Kvalitetssäkring
  • God svenska i såväl tal som i skrift
  • FÅAB regelverk

Meriterande:

  • Kvalificerade redovisnings-och skattefrågor

Vi erbjuder
Vi arbetar i en utvecklande arbetsmiljö med ett öppet arbetsklimat och kontoret är centralt beläget i Stockholm. BTR Academy erbjuder kurser för såväl yrkesmässig som personlig utveckling och du får en individuell utvecklingsplan utifrån dina mål. Vi tror att kompetensutveckling är nyckeln till din och BTR´s framgång. Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra vår arbetsplats och är certifierade som en av Sveriges Bästa Arbetsgivare av Great Place to Work. Vår starka tillväxt, vår lönsamhet och våra konkurrenskraftiga villkor är något som vi är stolta över. Hos oss blir du en del av ett team med starkt engagemang, hög kompetens och en vilja att gemensamt leverera hög service till våra kunder.

Våra värdeord är Professionella-Hållbara-Omtänksamma

Sista ansökningsdag 2020-01-31

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR Director Susanne von Garrelts
susanne.vongarrelts@btrbc.com

I mailet som öppnas kan du skriva kort i vilket ärende du skriver och sedan bifoga cv och personligt brev.

Godkänna personuppgifter

Genom att klicka på knappen Sök tjänsten godkänner jag att mina personuppgifter registreras och behandlas  i samband med rekryteringsuppdrag  inom BTR Group AB. Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för HR och rekryterande personal, i enlighet med gällande dataskyddslagstiftning.

Relaterat

Office Manager sökes

Office Manager sökes    BTR accounting and payroll services AB grundades 1989 och den personliga fullservicebyrån

Continue reading

Byråchef/Erfaren Redovisningskonsult sökes

Byråchef/Erfaren Redovisningskonsult BTR Care Services är en del av BTR koncernen. Care Services är specialiserade för

Continue reading