google-site-verification=Iltfohl8ENIiB6r9NpaTJH5LiG7nIsQD_R1Jvpf5IJ4

Redovisningskonsult

btrbc > Blogg1 > Lediga tjänster > Redovisningskonsult

Redovisningskonsult

Vi tar just nu emot intresseanmälningar

BTR Care Services är en del av BTR-koncernen.

Care Services är specialiserade för att hjälpa tandläkarmottagningar och vårdkliniker med redovisning och lönehantering. Vi har stora visioner och höga ambitioner att växa och att ligga i framkant vad gäller digitalisering och vi erbjuder moderna redovisningslösningar till våra kunder. 

Ansvarsområden och arbetsuppgifter

Du arbetar självständigt med löpande redovisning, bokslut, årsredovisningar, deklarationer moms-och skattefrågor. Ditt arbete innebär en aktiv roll där du förväntas vara delaktig i att utveckla våra digitala redovisningsprocesser. Våra kunder är mindre företag inom vårdsektorn, varför goda kunskaper i FÅAB-reglerna är ett krav. Som rådgivande konsult ges du möjlighet till utvecklande dialog med både kunder, kollegor och revisorer. Du arbetar även med kvalitetssäkring och rapportering till våra kunder. 

BTR passar dig som

Är kundorienterad, har förmågan och stort intresse av att förstå kunders behov. Du uppskattar att arbeta med redovisning, årsbokslut och kvalitetssäkring. Det är bra om du har minst tre års erfarenhet från byrå och relevant utbildning inom ekonomi. Du har lätt för att arbeta i olika ekonomisystem och har goda kunskaper i Excel. 

Vi lägger stor vikt vid din personlighet och vi ser helst att du drivs av att ta ansvar och sprida energi, samtidigt som du är prestigelös och en lagspelare. Vi ser framför oss att rätt kandidat är strukturerad med ett affärsorienterat förhållningssätt och har förmågan att arbeta med både detaljer och övergripande frågor. Du är konsultmässig lyhörd, har en stark analytisk förmåga och är kommunikativ. 

Viktiga kunskaper:

  • Redovisning och årsbokslut
  • Fortnox eller andra redovisningssystem 
  • Kvalitetssäkring
  • FÅAB regelverk
  • God svenska i såväl tal som skrift

Meriterande:

  • Kvalificerade redovisnings- och skattefrågor

BTR ger dig förutsättningar att utvecklas

Vi arbetar i en utvecklande arbetsmiljö med ett öppet arbetsklimat och kontoret är centralt beläget i Stockholm. BTR Academy erbjuder kurser för såväl yrkesmässig som personlig utveckling och du får en individuell utvecklingsplan utifrån dina mål. Vi tror att kompetensutveckling är nyckeln till din och BTR´s framgång. Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra vår arbetsplats och är certifierade av Great Place to Work. Vår starka tillväxt, vår lönsamhet och våra konkurrenskraftiga villkor är något som vi är stolta över. Hos oss blir du en del av ett team med starkt engagemang, hög kompetens och en vilja att gemensamt leverera  hög service till våra kunder.

Våra värdeord är Professionella-Hållbara-Omtänksamma

I mailet som öppnas kan du skriva kort i vilket ärende du skriver och sedan bifoga cv och personligt brev.

Godkänna personuppgifter

Genom att klicka på knappen Sök tjänsten godkänner jag att mina personuppgifter registreras och behandlas  i samband med rekryteringsuppdrag  inom BTR Group AB. Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för HR och rekryterande personal, i enlighet med gällande dataskyddslagstiftning.

Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här.

 

Relaterat

Erfaren Redovisningskonsult

Erfaren Redovisningskonsult med driv för innovativa lösningar  BTR accounting and payroll services AB grundades 1989

Continue reading

Lönekonsult

Lönekonsult Vi tar just nu emot intresseanmälningar BTR accounting and payroll services AB grundades 1989

Continue reading