google-site-verification=Iltfohl8ENIiB6r9NpaTJH5LiG7nIsQD_R1Jvpf5IJ4

Senior Sales Representative

btrbc > Blogg1 > Lediga tjänster > Senior Sales Representative

Senior Sales Representative

Vi tar just nu emot intresseanmälningar

BTR accounting and payroll services AB grundades 1989 och är i dag den personliga fullservicebyrån med stora visioner och höga ambitioner inom redovisnings- och personaladministrationsområdet. 

BTRs mål är att effektivisera och stärka kundernas ekonomi- och personalhantering genom:

  • Kvalitetssäkrade leveranser och modern teknik inom redovisningsområdet
  • Kvalitetssäkrade leveranser och modern teknik inom lönehanteringsområdet
  • Rådgivning och konsulttjänster inom Skatte- och HR-området

Ansvarsområden och arbetsuppgifter
Vi hjälper kunder med tjänster inom redovisning, lön och rådgivning och hos oss blir din roll att arbeta med tjänsteförsäljningen mot andra företag. Din viktigaste uppgift är att aktivt söka nya kunder, boka och göra kundbesök med målet att skapa långsiktiga kundrelationer. Du arbetar självständigt och förväntas bygga upp och driva försäljningen, utveckla och förbättra säljprocessen.

Rollen är utmanande och spännande och vi vågar utlova ett varierande arbete som blandar möten med nya kunder, kundvård, offertarbete, resor och kreativitet. Du kommer vara en nyckelperson för företagets fortsatta försäljning och tillväxt.

BTR passar dig som är driven
Vi erbjuder en kvalitativ produkt och du behöver vara expert på att förmedla värde och kunna göra behovsanalyser då varje kund är olika och har olika behov.

Vi ser framför oss en person med högt driv, starkt engagemang och en vilja att lyckas. Du är van att uppnå mål och du har stort intresse för ekonomisystem, siffror och redovisning. Du har en väldigt god förmåga att skapa relationer, både med kunder och internt. Vidare är du en social person som gillar att nätverka, vara ute på mässor och bistå med utveckling och nytänkande för att bidra med förbättringar.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet och vi ser helst att du motiveras av att ta ansvar och sprida energi, samtidigt som du är prestigelös och en lagspelare.

Viktiga kunskaper:

  • Högskoleutbildning inom ekonomi eller annan relevant utbildning
  • Erfarenhet av försäljning i minst 3 år
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
  • Körkort

Meriterande:

  • Erfarenhet av försäljning av ekonomitjänster
  • Kunskap om redovisnings-och skattefrågor
  • Brett kontaktnät

BTR erbjuder
Vi arbetar i en utvecklande arbetsmiljö med ett öppet arbetsklimat och kontoret är centralt beläget i Stockholm. BTR Academy erbjuder kurser för såväl yrkesmässig som personlig utveckling. Du får en individuell utvecklingsplan utifrån dina mål. Vi tror att kompetensutveckling är nyckeln till din och BTR´s framgång. Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra vår arbetsplats och är certifierade av Great Place to Work som en av Sveriges Bästa Arbetsgivare. Vår starka tillväxt, vår lönsamhet och våra konkurrenskraftiga villkor är något vi är stolta över. Hos oss blir du en del av ett team med starkt engagemang, hög kompetens och en vilja att gemensamt leverera hög service till våra kunder.

Våra värdeord är Professionella-Hållbara-Omtänksamma

 

I mailet som öppnas kan du skriva kort i vilket ärende du skriver och sedan bifoga cv och personligt brev.

Godkänna personuppgifter

Genom att klicka på knappen Sök tjänsten godkänner jag att mina personuppgifter registreras och behandlas  i samband med rekryteringsuppdrag  inom BTR Group AB. Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för HR och rekryterande personal, i enlighet med gällande dataskyddslagstiftning.

Relaterat

Erfaren Redovisningskonsult

Erfaren Redovisningskonsult med driv för innovativa lösningar  BTR accounting and payroll services AB grundades 1989

Continue reading

Lönekonsult

Lönekonsult Vi tar just nu emot intresseanmälningar BTR accounting and payroll services AB grundades 1989

Continue reading