google-site-verification=Iltfohl8ENIiB6r9NpaTJH5LiG7nIsQD_R1Jvpf5IJ4

Vill du arbeta som interimkonsult?

btrbc > Blogg1 > Lediga tjänster > Vill du arbeta som interimkonsult?

Vill du arbeta som interimskonsult?

Vi tar just nu emot intresseanmälningar

BTR Interim Services erbjuder uppdrag inom Redovisning, Lön och HR

Vi söker dig som har erfarenhet inom lön, redovisning och HR och som är intresserad av att arbeta ute hos våra kunder. Du trivs med att arbeta konsultativt – du är van vid att arbeta självständigt och sätter dig snabbt in i nya områden och situationer.

Arbetsuppgifterna som konsult varierar och erbjuder spännande utmaningar och möjlighet för dig att utvecklas. Vi månar om dig som konsult och strävar efter långsiktiga samarbeten både med kunder och konsulter. Uppdragen kan variera i längd och omfattning. Idag består vår kundkrets i första hand av små och medelstora företag och organisationer, nationella och internationella, med höga krav på både medarbetare och leverantörer. Engagemang är ett nyckelord för oss. Som konsult hos oss, vill vi att du ska känna gemenskap och att du är en av oss.

Vi erbjuder
Vi arbetar i en utvecklande arbetsmiljö med ett öppet arbetsklimat och kontoret är centralt beläget i Stockholm. Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra vår arbetsplats och är certifierade som en av Sveriges Bästa Arbetsgivare av Great Place to Work. Vår starka tillväxt, vår lönsamhet och våra konkurrenskraftiga villkor är något som vi är stolta över. Hos oss blir du en del av ett team med starkt engagemang, hög kompetens och en vilja att gemensamt leverera hög service till våra kunder.

Våra värdeord är Professionella-Hållbara-Omtänksamma

Är du intresserad av att höra mer om våra konsultuppdrag och hur det är att arbeta via oss kontakta Susanne von Garrelts, susanne.vongarrelts@btrbc.com som arbetar med våra konsultuppdrag.

När du registrerar dina uppgifter nedan hamnar du i vårt nätverk av och kan matchas med uppdrag som kommer in. Även om du inte hör av oss direkt kan du fortfarande vara aktuell för framtida konsultuppdrag.

Godkänna personuppgifter

Genom att klicka på knappen Sök tjänsten godkänner jag att mina personuppgifter registreras och behandlas  i samband med rekryteringsuppdrag  inom BTR Group AB. Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för HR och rekryterande personal, i enlighet med gällande dataskyddslagstiftning.

Relaterat

Erfaren Redovisningskonsult

Erfaren Redovisningskonsult med driv för innovativa lösningar  BTR accounting and payroll services AB grundades 1989

Continue reading

Lönekonsult

Lönekonsult Vi tar just nu emot intresseanmälningar BTR accounting and payroll services AB grundades 1989

Continue reading